Bouwupdate Ringers juli 2024

24 juli '24

De bouw van Ringers is in volle gang! Met de bouwvak voor de deur, is het tijd voor een update over de laatste ontwikkelingen op de bouwplaats. Van funderingen tot torenkranen, er is veel gebeurd en er staat nog meer op de planning!

image alt

Status bouw

Tijdens de afgelopen weken is er een belangrijke mijlpaal bereikt! De eerste funderingen van ‘De Cacao’ zijn namelijk gestort. Ook is er gestart met het ontgraven van de funderingen voor De Bonbon en De Waaier.

Misschien heb je het al zien staan én met een hoogte van ongeveer 65 meter kun je er bijna niet omheen: de tweede torenkraan is gemonteerd op de bouwplaats. Deze kraan speelt een belangrijke rol in de verdere bouwactiviteiten. Na de bouwvak wordt de derde en tevens zwaarste bouwkraan geïnstalleerd. Deze kraan kan maar liefst 9000 kg op 50 meter afstand tillen!

Bouwvak voor de deur

Tijdens de bouwvak van 26 juli tot en met 23 augustus ligt de bouw grotendeels stil, met uitzondering van 2 augustus, want dan wordt er nog een vloer gestort. De kopersbegeleiding is vanaf maandag 26 augustus weer bereikbaar.

Ook wonen in Ringers?

Dat kan! Er zijn nog appartementen beschikbaar in zowel De Bonbon, De Cacao en De Waaier. Interesse? Neem dan direct een optie op jouw favoriete bouwnummer onder het woningaanbod.

Woningen bekijken
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Welke appartementen zijn vrij? Bekijk de beschikbaarheid